Tawaran akan Tamat Pada:

KINI DIDEDAHKAN:

FORMULA Hasilkan Tesis dan Artikel Berimpak Tinggi untuk semua bidang Tanpa Perlu Pening Fikirkan Strategi. Anda Hanya Perlu Copy Formula ini dan sesuaikan dengan Tesis Anda

"Serius saya STUCK dan BUNTU. Penyelia asyik nak rejek je tesis saya, Penilai pula selalu perli tesis saya mcm FYP sebab tak kritikal".

Pernah ke pernah anda dengar kes-kes mcm ni sebab tak tahu cara yang BETUL nak tulis tesis. VIVA dah nak semakin hampir. Terasa seram sejuk juga ni. Mcm mana nak buat ye?

Tahu ke kenapa penyelia dan penilai asyik nak REJEK tesis pelajar?

Tajuk dan ayat yang Bosan dan Lemau

Bayangkan anda jadi penilai dan terpaksa baca tesis yang tebal tapi duk ulang perkara yang sama. Dah tak ada idea ke nak menulis atau tak tahu cara yang betul nak menulis?

Tak tahu nak kritikalkan Dapatan Kajian dan perbincangan

Bila baca tesis tak dapat nak bezakan tesis FYP or Master PhD. Perbincangan sangat cetek dan tak nampak perlunya penyelidikan ini dibuat.

Tesis / artikel tak ada Novelty.

Tulis tesis atau artikel mcm surat khabar. Tak nampak Novelty. Bila search tajuk dah belambak orang buat dan pelajar GAGAL mempertahankan perbezaan tesis dia dan orang lain. Jangan buat PhD mcm tukar baju je. ini level pengajian paling tinggi ni.

Tak FAHAM cara yang betul nak submit artikel

Fahami do and don't dalam proses penghantaran artikel dari awal hingga siap. JANGAN nak buang masa submit artikel bertahun-tahun. Bila nak habis Master / Phd mcm ni.

"Amacam? Sama tak macam masalah korang? Stress kan dah buat macam-macam tapi tak ada HASIL?" Siapa Saya? Apa Yang Saya Boleh Bantu Anda?

Prof Madya Dr Arman Shah Abdullah merupakan seorang Pensyarah di Universiti Pendidikan Sultan Idris. Beliau kini memegang jawatan sebagai Timbalan Pengarah, Data dan Perancangan Strategi, Pusat Pengurusan Penyelidikan dan Inovasi (RMIC) UPSI. Semasa menjadi pensyarah di UPSI, Beliau telah Berjaya mendapatkan Geran penyelidikan sebanyak lebih dari 20 di peringkat kebangsaan dan Universiti.

Pengalaman beliau ini telah melayakkan dilantik sebagai Pengerusi VIVA, External Examiner di beberapa universiti Awam dan internal Examiner untuk PhD.

 

Selain dari Berjaya memohon geran penyelidikan, beliau berpengalaman luas dalam penulisan artikel jurnal berindeks dan merupakan antara penyelidik yang banyak menerbitkan artikel jurnal berindeks Scopus dan WOS di UPSI.

 

Pengalaman beliau yang luas ini telah menyebabkan banyak universiti dari dalam dan luar negara menjemput beliau untuk membantu mereka dalam penerbitan artikel jurnal berindeks. Sehingga kini beliau telah melatih lebih dari 3,000 orang peserta dikalangan pensyarah universiti dan pelajar postgraduate. Kebanyakkan peserta telah mula menerbitkan artikel jurnal berindeks Scopus.

 

Disebabkan pengalaman beliau yang sudah membantu ramai pensyarah dan pelajar dalam menerbitkan artikel, beliau telah memulakan usaha memberi khidmat rundingan secara percuma melalui Facebooknya iatu Dr Arman Shah. Di harap dengan perkongsian ini akan lebih ramai agi pelajar postgrad dan pensyarah akan dapat dibantu terutamanya yang mempunyai masalah dalam penulisan tesis

Advanced Writing Techniques (AWT)

Kelas Advance Writing Technique (AWT) merupakan kelas lanjutan dari Mudahnya Master Phd untuk menghasilkan artikel yang dapat menghasilkan tesis.

Kelas ini menekankan kepada Teknik yang biasa digunakan oleh penyelidik tersohor untuk terbit artikel yang jarang dikongsikan secara umum.

Formula yang digunakan dalam Teknik ini mampu menghasilkan artikel dan seterusnya tesis yang mampu membuatkan penilai VIVA suka kepada tulisan anda.

Ramai pelajar Master PhD membuat kesilapan apabila terus menulis tesis tanpa ada ilmu menulis dengan betul dan akhirnya STUCK di tengah jalan.

Dalam kelas ini, pelajar akan dapat menguasai cara-cara & strategi nak menulis dengan BERKESAN.

APA YANG ANDA AKAN PELAJARI DALAM KELAS KALI INI

Maklumat Kelas AWT

100% Secara ONLINE WEBINAR Pada 30 - 31 Julai 2022 (Sabtu-Ahad)

Kelas Bonus Advanced Writing Technique

Apa Kata mereka Pelajar CEMERLANG yang dah join AWT

Dr Sharifah Ubah 80 % Tesis ikut Formula kelas AWT dan BERJAYA dapat Tesis Cemerlang VIVA PhD dalam masa sejam sahaja

Baru tahu apa punca penyelia tak nak terima tesis. Dr Santi Syukur guna FORMULA AWT. LULUS VIVA PhD dengan cemerlang dalam masa kurang 2 jam

Dulu Dr Puga keliru bagaimana cara nak buat Story Telling dalam tesis. Guna Formula AWT. Berjaya lulus PhD dalam masa dua jam

3 tahun Belajar Farah Hampir give up cari teknik penulisan yang betul. kini Mampu terbit dalam Wiley

Farah pernah terfikir research bukanlah sesuai dengan dia. Pernah putus asas sebab cari teknik penulisan tapi GAGAL juga. Setelah join program AWT, dia dapat ubah cara penulisan sehingga mampu terbit di Wiley yang berindeks Scopus

Struggle cari teknik yang betul akhirnya jumpa kelas AWT dan dapat terbit di WOS

Sebelum ni dah berapa kali cuba ubah teknik penulisan tapi masih sama juga iaitu tak kritikal dan tak ada penceritaan yang jelas.Beranikan diri join kelas AWT, dia berjaya buat teknik penceritaan yang menarik sehingga terbit di WOS walaupun baru ambil master

Bermula dari zero tapi kini boleh terbit dalam Springer secara PERCUMA

Tercari-cari teknik penulisan yang betul untuk di bawa bekal dalam VIVA. Kecewa setelah GAGAl kenal pasti Charater, Funnel dan teknik penceritaan yang betul menyebabkan dia cuba cari teknik yang betul. Setelah join AWT, mampu hasilkan penulisan berimpak tingghi dan terbit di journal Q1 di Springer

Detail Item yang ANDA akan dapat dalam kelas ini

Item 1

1 : eTicket "AWT" Total Value : RM1999

8 Hot topik  seperti  Teknik, Formula, Rahsia dan Strategi yg bakal dibongkarkan nanti yg berkaitan dengan Advanced Writing Techniques yg boleh membantu anda siapkan artikel dan tesis.

 

Item 2

2 : E-book Total Value : RM199

E-book ini sangat berguna supaya anda lebih mudah faham tentang Advanced Writing Techniques .Anda harus dapatkan E-book ini untuk sebagai rujukan, anda boleh rujuk topik yang penting anytime jika anda ada masalah nanti.Saya yakin dengan E-book ini anda akan berikan komitmen yang lebih tinggi.

Item 3

3 : BONUS Akses Rakaman AWT Total Value : RM1999

Wow! Dapat akses rakaman AWT selama 3 bulan. Biasanya kita belajar kali pertama tak semua kita akan ingat kan?.Anda harus dapatkan rakaman ni supaya boleh tengok berulangkali tak kira masa & tempat. Nanti akan lagi mudah faham , ingat dan expert dalam topik-topik yg dipelajari dalam AWT. Bagus kan?.

 

 

Item 4

4 : BONUS 2 Seats Diamond kelas MMP Total Value : RM1995

Anda juga akan dapat Bonus 2 seats Diamond kelas Mudahnya Master PhD (MMP) untuk satu kali kelas MMP. Boleh ajak kawan-kawan join bersama. 1 seat Diamond ni bernilai RM399, 2 seats RM798. Sangat JIMAT join kelas AWT dapat kelas MMP pakej Diamond bernilai RM798. Pakej Diamond ni BEST, akan ada extra class & group coaching pada hari kedua.

 

Item 5

5 : BONUS Akses Rakaman MMP Total Value : RM999

Bonus lagi! Dah dapat 2 seat Diamond kelas Mudahnya Master PhD MMP, dapat lg akses rakaman. Dapat akses rakaman kelas Mudahnya Master PhD MMP selama 3 bulan. Berbaloi join AWT dapat 2 akses rakaman AWT & MMP. Boleh lah anda tengok berulangkali untuk lebih faham.

Item 6

6 : 90 Hari SPECIAL Group Coaching (3 X pertemuan) Total Value : RM4,499

Macam-macam persoalan bermain difikiran? Tak pe jangan risau, anda akan dapat SPECIAL Group Coaching sebanyak 3 kali. Best kan?

Sekiranya anda mempunyai sebarang masalah sila klik di bawah